Danmarks Indsamling 2023

Danmarks Indsamling 2023

Hjælp Verdens sårbare børn – Columbia

Danmarks Indsamling gør en kæmpe indsats i verdens fattigste områder, hvor behovet er størst. Derfor formulerer organisationerne hvert år en række bæredygtige udviklingsprojekter inden for et specifikt tema. På den måde kan Danmark og Danmarks Indsamling i fællesskab løfter et helt område. 

Håbet om en tryg fremtid
Udviklingsprojekterne er oftest målrettet børn i nød, der på den ene eller anden måde har mistet håbet om en fremtid, på grund af f.eks. krig, forfølgelse og naturkatastrofer. Danmarks Indsamling arbejder for at bringe håbet tilbage til verdens mest udsatte børn, fordi alle har ret til en tryg barndom.

Besøgsrejse til Colombia
Helle Grevy, PA i Bygma Gruppen, repræsenterede dette år Bygma Fonden på en rejse til det nordlige Colombia, hvor hun, sammen med fire andre store virksomhedsdonorer, fik mulighed for at se hvad støtten til Danmarks Indsamling blandt andet er gået til.

Holdet besøgte de mest udsatte og sårbare stammesamfund, hvor de oplevede hvordan donationerne bidrager til, at skoler bliver bygget for at børnene kan modtage undervisning uanset vejret. De dedikerede lærere fik desuden styrket undervisningen ved at implementere fælles læringsplaner og trykt ens studiebøger til eleverne i regionen. Der blev etableret adgang til rent vand, og kendskab til de mest basale, men livsvigtige rettigheder for børn og unge.

Fakta

Projekt:
Hjælp Verdens sårbare børn – Columbia

Projektejer:
Danmarks Indsamling

Støtte år:
2022

Dette projekt støtter følgende Verdensmål:

  

Se flere projekter